Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hud mot hud glömmer aldrig ett löfte

 

Hans sug i blicken, 

så glödande hett, vansinnigt galet

maskulin erotisk pirrande magnetism

hans blottade inre, hämningslöst

förförde, berörde

KVINNAN 

 

 

(såsom alltid, såsom förr)

 

 

drog henne intill sig, förhäxade

kropp och själ, fyllde tomrum

helt utan vett och sans

tog sig in i djupet, trollband

med sin röst, sina ord, sina löften

och andetagens smekande viskningar

om njutningens fulländning

bortom alla gränser

 

 

(såsom alltid, såsom förr)

 

 

och viss i tryggheten

att hans händer fortfarande älskade

hennes nakna kropps mjuka kurvor 

och fuktiga, varma skönhet

öppnade hon villigt upp 

för att möta

hans ljuvliga längtan

 

 

 

"och blixten slog ned

såsom alltid, såsom förr

allt var förutbestämt

hon visste det långt innan

långt innan allt,

men ändå kunde hon 

inte låta bli..."




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 625 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2017-11-03 02:01



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Sensuellt vackert...
2017-12-09

  Nils-Robert
Så erotiskt,så sensuellt , så vackert skrivet, men i sista versen kommer diktens crescendo, så som ett mörker efter dagen.
2017-11-07

    Peter Söderqvist
Erotik så som alltid förr.
Vackert skrivet som vanligt.
2017-11-05

  Fem hjärtan VIP
Sensuellt och ljuvligt vackert!
2017-11-04

  Lars Hedlin
Oerhört bra starkt och själsligt
2017-11-04

  Leo Rudolphzon
Jag känner värmen
Fyller en längtan
Viss avund
Som får dessa ord
Dansade in i sin nakna själ

Vackert och sensuell
2017-11-03

  Solstrale VIP
Intimt och innerligt fint!
2017-11-03

  aol
Så härligt du fångar mannens erotiska glöd,
2017-11-03

    ej medlem längre
sexigt och trollbindande
2017-11-03

  M:tin
Dina ord är så underbara och fina Alysse!!!!!!!
2017-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP