Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan förvriden

 

 

När jag passionerat förför
är det hata som förgör.

Längtan förvriden
är hata i passion.

Åh, vad jag älskar att hata
i min längtan förvriden.
Jag vill ha och jag vill ta...

När jag inte längre förför och
ingen hata förgör,
då kan jag leva längtan rak,
bejaka inte hata.

Min passion är en illusion,
den är hata
den är längtan förvriden.





Fri vers av EmiRa
Läst 367 gånger
Publicerad 2006-05-30 18:43



Bookmark and Share


  Nova-Liv
Ståpäls på hela kroppen, det berör inom i det förbjudan förtäckta
tack!
2006-06-04

  Roger VIP
Läckert tankegodis.
2006-06-01

  Mangal VIP
Den sista strofen griper ett starkt tag i mig.
2006-05-31
  > Nästa text
< Föregående

EmiRa
EmiRa