Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

piss of

Faàn helvetes jävlar.
Jag sa till dig men du lyssnar ju inte
jag sa till dig för länge sen.
Eller var det just det jag inte gjorde.

Jag har aldrig sagt till dig.
Inte mer än i mitt huvud
Jag borde ha sagt det för länge sen.

Släpp mig.
Släpp taget om mig
Lev ditt eget jävla liv
Jag vill leva mitt

so piss of........





Fri vers av Patrik G
Läst 472 gånger
Publicerad 2006-05-30 18:49



Bookmark and Share


    Erika H
Och hur länge har du gått, som vi alla gör, med masker och glada tillrop när människan inte ens har anat att du får klåda av bara tanken på intrånget, som ständigt pågår, i ditt liv ??

Skitsnyggt skrivet!

Erika
2006-10-07

  mb74
ja det är rätt på bara:))bra skrivet:)
2006-05-30

  EmiRa
Laddade...befriande ord...
2006-05-30

  yoyyo
"Släpp mig.
Släpp taget om mig
Lev ditt eget jävla liv
Jag vill leva mitt"
o, skönt att få säga de där orden ibland
snyggt
2006-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Patrik G
Patrik G