Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag gillar texter till musik :)


du är

du är styrkan som får mig att orka gå
du är hoppet, som får mig att tro.
du är ljuset för min själ
du är en anledning, du är allt.

du lungnar stormarna, och ger mig lugn, fast jag är ingen storm.
när du håller i mina händer skulle du väl aldrig låta mig falla?
du bara stjäl mitt hjärta och tar andan ur mina lungor.

Hur kan jag stå här med dig, utan att flyttas av dig.
hur skulle det kunna vara bättre än såhär?
kan du tala om det för mig.

Du är allt jag vill ha, allt jag behöver.
du är allt

kan du tala om för mig hur det skulle kunna vara bättre än såhär?
jag vet. vill du bli min?




Fri vers av kapiish
Läst 313 gånger
Publicerad 2006-05-30 19:18



Bookmark and Share


  isabelle_
everything. jag älskar den texten <3
2006-07-28
  > Nästa text
< Föregående

kapiish
kapiish