Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stopp

Vet du att jag tycker om dig?
Vet du att det är dig jag tänker på?
när min hjärna står still.




Fri vers av kapiish
Läst 374 gånger
Publicerad 2006-05-30 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kapiish
kapiish