Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad var detta

Tappar fästes
Har ingenting att greppa i
Världen den snurrar
Men jag står still.
Allt på grund av feghet
Vågar inte springa i samma hastighet
Gud, ge mig mod.
Annars tror jag inte på dig.




Fri vers av kapiish
Läst 381 gånger
Publicerad 2006-05-30 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kapiish
kapiish