Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

idag är en sådan dag

idag är en sådan där jobbig dag. en sådan dag man känner av träningsvärken i baksidan av låret, eller den värkande armbågen som smällde i backen häromdan. det är en sådan där dag när man frågar sig själv; vilken färg har vattnet? för vattnet är inte bara blått, det är grönt, svart grått och alla andra himla färger, ibland. har ni tänkt på det? nä, inte jag heller.

idag är en sådan dag då tankarna bara försvinner iväg, man kan inte kontrollera någonting utan allt bara faller isär och man klantar sig, hela tiden, gång på gång. men det gjorde jag igår också, dagen innan dess också. jag kommer förmodligen att göra det imorgon med. jag måste sova på natten, men vad gör man om man inte orkar sova? jag orkar inte sova, jag orkar inte gå, jag orkar inte tvätta. jag är lat, och jag är feg. jag är trött och jag är sugen på nåt sött. vart ska jag ta vägen?



(jag tror jag vet vad det är, du tröttar ut min hjärna)




Fri vers av kapiish
Läst 419 gånger
Publicerad 2006-05-30 19:28



Bookmark and Share


  Nattis83
Ja ibland är allt bra jävligt, men detta, gjorde du bra! :D /Natalie
2006-06-23
  > Nästa text
< Föregående

kapiish
kapiish