Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saker som skulle kunnat vara finns inte, inte här hos mig.

jag skulle kunna älska dig,
älska dig sådär riktigt, mycket, ordentligt
innerligt, kärleksfullt
min kärlek skulle kunna smälta isarna
i ditt hjärta, solen skulle kunna värma din
själ och min känsla för att älska dig

men nu gör den inte det


du skulle kunna skratta och
jag skulle kunna gråta av glädje
vi skulle kunna värma oss på varandra
och andas moln av värme om
natten var kall

men nu är det inte så


jag skulle kunna titta på dig
utan att få mitt hjärta isärplockat
jag skulle kunna ignorera din
omedvetna känsla för att framkalla
värdelösheten inom mig
jag skulle kunna skratta åt det

men nu gör jag inte det


du skulle inte behöva känna dig sårad
om du ville hade du kunnat såra mig
om och om igen men både du och jag vet

att det inte är så



folk skulle titta på oss och se allt vad de missat
vi skulle sprida värme och få varje
dystert ansikte att känna den,
framkalla känslan hos dem
att vilja vara som oss

men nu vill de inte


saker hade kunnat vara annorlunda
jag hade kunnat släppa folk så nära,
så jag skulle kunna bli sårad så det märktes

men
nu gör jag inte det.




Fri vers av kapiish
Läst 355 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-22 01:13



Bookmark and Share


    Exizt
Ja gillar ditt sätt att skriva på , känslan man får när man läser
Ja känner igen mig när ja läser texten,

Himmla duktigt . Keep it up !
2007-08-23
  > Nästa text
< Föregående

kapiish
kapiish