Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du och jag, och alla andra

Jag förlorar så mycket tid
då det inte är du och jag.
Det finns ingenting att göra,
det finns ingenting att förlora,
det är du och jag, och alla andra
och jag vet inte varför jag inte
kan hålla ögonen borta från dig.

Du får mitt huvud att snurra,
jag vet inte vart du kom ifrån
det är du och jag, och alla andra.
men det finns inte något att göra
eller något att bevisa
För det är du och jag.

Det är något med dig
jag kan inte tänka klart
allt du gör är vackert
allt du gör bara är.

För det är du och jag, och alla andra
utan något att bevisa
utan något att förlora.
Jag vet inte varför jag inte
kan hålla tankarna borta från dig.




Fri vers av kapiish
Läst 309 gånger
Publicerad 2006-05-30 19:19



Bookmark and Share


  isabelle_
lifehouse, you&me. my baby mariah. <3
2006-07-28
  > Nästa text
< Föregående

kapiish
kapiish