Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ta vara på tiden

En stund som nu
vissa väntar en evighet på ögonblicket
vissa letar för alltid
Jag kan itne fatta att det händer, nu.
vissa väntar för alltid
men inte jag.

Allting förändras, men skönheten stannar.
Något så starkt, som jag inte kan förklara
jag kanske drömmer, men tills jag vaknar
så kan vi väl göra denna dröm oändlig?

Jag vill veta om jag blir fångad när jag faller,
eller om jag faller platt till marken
med ansiktet i asfalten.
Så låt mig säga en sak
gör det rätt, gör det perfekt,
vitardetimorgon är lika med aldrig
vi kanske vaknar imorgon.




Fri vers av kapiish
Läst 287 gånger
Publicerad 2006-05-30 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kapiish
kapiish