Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

denna gång

du ser in i mina ögon
jag förlorar kontrollen.
jag kan inte se något
jag är helt blind.
jag kan itne göra något åt mig själv
jag kan inte krossa väggen
jag vågar inte ens försöka.

jag är högt över taken
du är under mitt skinn
jag har ingen kraft alls
där jag befinner mig.

mina knän är svaga
jag får inte fram ett ord.
fallit för hårt denna gång

jag är förlorad i dig
fångad av dig
för förlorad i allt som rör dig
så djupt, jag kan inte sova
inte tänka
får ingen luft.

jag svamlar iväg
som sanden på en blåsig strand
blåser in i dina armar
faller i dina ögon
kommer du för nära
kanske jag försvinner
jag kanske tappar kontrollen.




Fri vers av kapiish
Läst 293 gånger
Publicerad 2006-05-30 19:22



Bookmark and Share


  Missi VIP
Ja, kärlek. Det är ju så. Bra beskrivningar.
2006-05-30
  > Nästa text
< Föregående

kapiish
kapiish