Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gläns

I mina ögon är du en diamant
som bländar mig .
Full med hörn som sticker ut ,
bakom varje hörn
döljer sig något,
något nytt . något vackert .
För varje gång jag tittar,
och du inte ser .
Så ser jag att du ler.
Varje gång märker jag något nytt
något vackert, något änglalikt .
Du är som en diamant i mina ögon
ingen enhörning diamant ,
en femtiomiljardershörning .
Som är oändlig och aldrig slutar glänsa.
Varje gång du tittar ner, och ler
så tittar jag på dig och ber ,
från toppen av mitt glashus .
Som snart ger vika och bara måste
älska dig mer och mer.




Fri vers av kapiish
Läst 291 gånger
Publicerad 2006-05-30 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kapiish
kapiish