Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är så vacker

jag kippar efter luft, men faller bara andlöst. ett liv utan dig, jag vill inte tänka tanken, du kom som en ängel och nu vill jag aldrig förlora dig. och väck mig inte nu, för vem vet, jag kanske drömmer. kan inte fatta, förstår inte sammanträffandet, så som jag känner kan inte du göra. mitt sinne är fucked up, jag vet hur det känns att leva ensam med en känsla, men detta vet jag då ingenting om. jag har varit på toppen, klättrat och fallit. men nu klättrar jag igen.




Fri vers av kapiish
Läst 318 gånger
Publicerad 2006-05-30 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kapiish
kapiish