Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ständigt sökande

Jag letar alltid efter dig
Men det är så sällan jag hittar dig
Vart tar du vägen hela tiden?
Jag vill bara se dig
Och vara nära
Men detär inte lätt när du alltid är borta
Är någon annan stans
På något helt annat ställe,
Och gör något helt annat.
Hoppas du vet att jag letar efter dig




Fri vers av kapiish
Läst 275 gånger
Publicerad 2006-05-30 19:26



Bookmark and Share


  isabelle_
åh åh, vi hittar din ängel innan allting tar slut :)
2006-07-28
  > Nästa text
< Föregående

kapiish
kapiish