Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mardrömmar


Även de värsta av mardrömmar kan bli en tillflyktsort
för när allting kommer omkring är det just vad de är:

...DRÖMMAR...

Inte på riktigt
Illusioner
Bara på låtsas

Monstren kan endast skada dig när du är vaken
och det kommer de att göra
Med sina vassa klor och elaka skratt

Kanske är det DU som är monstret?

*Öppna ögonen och det hemska försvinner*
*Öppna ögonen igen och DU försvinner*

Man kan inte vakna från nuet
det som händer det händer
I drömmen är det som hänt ogjort när man vaknar

Att dö i drömmen är obehagligt
men att leva i verkligheten gör ont






Fri vers av Elias.W
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-06 02:01



Bookmark and Share


  Stay Golden
De är nog båda lika lömska, tricket är att finna sig ett mellan ting, många dagar ska man här vandra.
2017-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Elias.W
Elias.W