Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andades du verkligen mjukt?

Vill röra vid din hud men minns inte hur man berör. Dina fingrar nuddar inte heller vid mig men du berör ändå. Du andas mig mjukt i nacken, så mjukt att jag inte borde bli rädd. Borde. Det hindrar inte rädslan från att paralysera min taniga kropp genom att infiltrera den med minnesbilder.

Andades du verkligen mjukt?

Finner din blick i min. Du ser mig inte och ler trots att det i mig smärtar. Du vill blunda tills smärtan tynat bort. Tyvärr är det inte smärtan som tynar bort.




Fri vers av Alexk
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-08 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexk