Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En oändlig tragedi

Faller tillbaks i välbekanta armar som omfamnar min hulkande kropp. Vi är ett återupprepande mönster. En oändlig tragedi. Händer som ivrigt letar efter mina. Fingrar som flätar in sig i varandra utan motighet. Du viskar att du vill att jag ska stanna och jag somnar till dina hjärtslag.

Får alkoholiserade telefonsamtal av någon som tidigare andats mig mjukt i nacken. Av någon vars beslut orsakat mig sinnesförvirring. Firar att någon som står mig nära fyller 30 år. Vi skålar hela kvällen och han säger fina saker som går in i hjärtat. Om det ännu slår.

Han tar min smärta, alltid. Min sorg rinner nedför hans kinder medan han lovar mig saker jag inte vågar tro på.




Fri vers av Alexk
Läst 255 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-12-03 22:56



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
fagersamt i amourens namn
2017-12-04

    Lars Gullberg
Blir tagen av dessa rader alltså sällan jag läst så hjärtskärande här

Love hurts I know
2017-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Alexk