Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du var min huvudperson

Obefogad penetration
Polisstation
Du kallar det illusion

Utan egen frizon
Som musik utan en enda ton
I Paris är vi den rasande kärleksbron

En kropp utan funktion
De säger att de beror på mängder hormon
Ingen hör min version


Du var min huvudperson
Depression
Och nästan min slutstation




Fri vers av Alexk
Läst 291 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-16 00:23



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Excellent framfört
2017-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Alexk