Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du har fått mig att tro att allt berodde på mig. Att jag bar skulden. Jag vet bättre nu. Jag är kär i en psykopat.


Kär i en psykopat

Våra kroppar är nära
Tätt intill
Det känns helt banalt
Som ett skämt första april

Suktande kroppar
Bekant rörelsemönster
Hör vi ihop?
Tar en cigg i ditt fönster

Naken kropp
Med ett skylande täcke
Minns våldet
Att nästan falla från ditt balkongräcke

Du säger att du är bättre nu
Utan droger
Jag tror dig inte
Vi är i behov av psykologer

För din brist på empati och respekt
Min brist på välmående
Ändå låter du så självklar
Du ger mig ångest och illamående

Att tvivla på sig själv
När du är min motsats
Mina åsikter är inget värda
Av dina de ersatts

Försöka igen säger du
Det skulle bli min undergång
Men jag saknar dig så
Trots att du haft sex med mig under tvång

Det slutar här
Det vet vi båda två
Jag vill inte
Men jag måste gå




Bunden vers (Rim) av Alexk
Läst 496 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-12-06 15:35



Bookmark and Share


  Stay Golden
Ni kvinnor är starka ni
2019-02-12

    ej medlem längre
Dikten får mig att tänka på att möta sina rädslor, ödmjukt inse sin egen del i ett skeende och därefter modigt gå från ord till handling!
2017-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Alexk