Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

månen är uppe

Månen är uppe
hon är min vän
lyser upp min natt
det blir aldrig riktigt svart
Luna
gudinna
väninna

världenvoretomutandig
jagenmanenkrymplingutandig

Månen är uppe
det blir aldrig riktigt svart




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-09 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP