Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skalet som älskade dig.

Och att du vågar fråga,
vem jag var
innan dig -
jag var allt


jag var allt
vill jag skrika
du förstörde mig
klippte mina vingar
och gav dig av


bara för att komma tillbaka
och förstöra lite mer


och ännu lite mer
varje gång
du behagar
klampa in
och sätta dig till rätta
i soffan, som om du aldrig
gett dig av


jag var allt
och nu är jag
ingenting


bara ett tomt skal
som en gång
älskade


- älskade dig

-//- oktober 2017




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-11-12 22:08



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ord som smärtar....
2017-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP