Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försent...

Tankarna vill ej gå till vila...
Det som håller mig vaken, bara maler på...
Tänk vad olika vi är endå, försöker verkligen att ej tänka så...
Känslan som kommit och gått, signalerat att detta är bearbetat och processat sen en tid tillbaka...
Beredskapen jag fått lära mig, på med fallskärmen nu larmet gått... Hoppa!!!..
Så många gånger jag det fått gjort...
Att jag ej sett, larmet gått för länge sen...
Hann aldrig ta på fallskärmen , faller än i det bottenlösa djupets mörker...



Orkiden




Fri vers (Fri form) av Orkiden
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-13 02:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orkiden