Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Kosmetikan

Sminkbordens lampor lyser
de är redo
måla oss till en värld
dit du alltid
har tillgång

Under kontinentalplattorna
ligger blåmärken
bortglömda
tiden har utövat
sin makt
över minnena vi bär

**

Vi längtar oss tillbaka
då tågresorna gick
genom osminkade
städer och torg
det var där vi en gång föddes

Vi har lärt oss att
genomsnittligheten kryddas
vi har lärt oss att
älska det kosmetiska lackmuspappret
för det är vi som tänder
sminkbordens lampor




Fri vers av J P VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-13 13:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Och det är vi som bör krossa dem...
2017-11-13
  > Nästa text
< Föregående

J P
J P VIP