Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vår tid är inte vår

Och jag dör lite varje gång
vi lämnar varandra, 
innan soluppgången

värmen som försvinner
efteråt, precis som alltid

men vi går tungt tillbaka
till våra inrutade
och långtråkiga vuxenliv

längtandes efter varandra
och att solen 
åter går till sömns

 

-//- oktober 2017

 

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-11-17 00:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Berörande vackert..
2017-11-18

  Goraxy 89 Orion VIP
RIKTIGT Bra skriven text, ordval, tempo, innehåll - Magnifikt !
2017-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP