Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad annars...

-När du ser en sjöjungfru då
vilken maträtt tänker du mest på?
-En bara ju finns
runt den tankarna spinns...
Det blir FISKPUDDINGEN i Bordeaux!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-18 19:54



Bookmark and Share


  ULJO
Fyndigt med humor
2017-11-21

  limerick
Fyndiga och roliga du!
2017-11-19

  Eva Langrath VIP
Utmärkt ordrätt
2017-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt