Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närvarande ...

Kan ej se dig...
Men känner din närvaro, vi byter tankar...
Din tysthet, säger mer än ord...
Stunda din mättnad av att få vara en del, av mig i din hemlighet...
Endast för dig det går...
Jag kan ej se dig, men känner din närvaro...
Den lämnar spår efter sig...
Tids nog kommer du bli synlig...



Orkiden




Fri vers (Fri form) av Orkiden
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-19 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orkiden