Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
november 17


rester.

 

 

knappt ett minne

men ändå där,

en förnimmelse

ett då,

för alltid borta

 

som mina känslor

de där berusade

för dig,

dig dig dig

 

-//-november 2017




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-21 09:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vemod och smärta bor bland dina ord, fint beskrivet..
2017-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP