Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som vanligt

Mörkt är det ute nu i november.
Man får ta en dag i sänder.

En del börjat stöka med mycket inför jul.
Så många tycker det är kul.

För mig känns det svårt jag saknar ord.
Jag saknar människor som lämnat vår jord.

Ändå, jag har fyra barnbarn som vill att det ska vara som förr.
Så tomtarna och pyntet åker nog fram i sinom tid och kransen hängs på vår dörr.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-23 13:15



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Tomt efter vissa
men de närvarandes
glädje går ej att missa
även om man i <3-at
alltid bär med sig vissa!
2017-11-23

  Marita Ohlquist VIP
Även om vi har tomma stolar vid matbordet så kan vi glädjas med dem som sitter där!
2017-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP