Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
”The grass isn’t greener on the other side, it’s green where you water it”


Vardagsromantik

Något värdefullt..!

jag känner att jag hittat något som jag vill hålla kvar för evigt.

som ett dyrbart smycke vårdar jag det, jag gör allt som står i min makt för att behålla det fina vi har.

jag är inte perfekt, men jag älskar dig, jag visar det  för dig på alla sätt jag vet hur.

i det stora och i det lilla, ligger min omtanke och kärlek inbäddat för att du varje dag, ska känna dig uppskattad och älskad.

det är mitt löfte till dig, att jag aldrig kommer ta dig för given, och att du var dag ska få känna dig bekräftad och älskad just för att du är du, och för jag älskar dig så vansinnigt mycket!




Fri vers av Chinor VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-23 13:56



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
The sunshine brighter on the other side,
Fint skrivet.
Tack
2017-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Chinor
Chinor VIP