Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i myllret av diagnoser




Vi störtar mot varandra i myllret av diagnoser, glömmer livets rastlöshet och hjärtats benägenhet att bli skadeskjutet. Det känns som om planeten förändrats, cirklar kring solen för oss.

Nedanför natthimlen knullar vi och besöker minnen efteråt. Jag hör dig gråta i sömnens blånad och du märker hur ambulansen åker in i mina drömmars sjukaste stunder.

Imorgon väntar vi på taxin som hittar vägen till paradiset, men eftersom den aldrig dyker upp går vi hem och äter frukost. Det är vackert innan mörkret faller, innan det gör ont att bli korsfäst av sitt livs kärlek.

_________




Fri vers av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 511 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-11-23 17:07



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Bra och spännande prosa som alltid, med tankeväckande ord om dagens samhälle.
2017-11-24

    ej medlem längre


Riktigt fet text. rak och ärlig som en smäll få käften.
Andra stycket är extra bra. dubbelbra
2017-11-23

    ej medlem längre
min kuk är fan större än sartre, han var ju typ dvärg.
2017-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP