Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Värme där inne

 

 

Regnet det faller, faller, faller,
blandat med snö och iskristaller.
Jag därför frågar dig,
vill du mysa en stund med mig?

...vill du mysa en stund med mig?

 

Brasan den brinner, brinner, brinner.
Droppar på fönstren bara rinner.
Din famn är varm och god,
bästa platsen på vår jord.

...bästa platsen på vår jord.

 

När jag drömmer, drömmer, drömmer
om sommar och sol, jag mörkret glömmer.
I hjärtat må du tro
finns en glädje och lycka stor

...när som kärleken där får bo...

 

 

...mmmmmmmm...

 

 

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 564 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2017-11-24 10:33



Bookmark and Share


  Ingemies. Blandning
Jättevackert skrivet.
2017-12-03

  Bo Himmelsbåge
Melodiskt fint rimmad visa om kärlek
och värme, inom, så väl som, utom, kropp och själ... där det viktigaste som finns är att må väl...!

Detta gör man också, tillsammans med en kär vän, framför brasan...
Sedan må det storma, regna och snöa, hur mycket som helst i naturen utanför fönstret, eller i samhället i stort...
när tvenne hjärtan pulserar i varm gemenskap tillsammans...!
2017-12-01

  Lars Hedlin
Vackert och stilla fint!
2017-11-29

  Anya VIP
Varm ton. Fint med upprepningarna. Ger effekt.
2017-11-27

  Michaela Dutius
Vilken underbart härlig varm och go dikt. Underbart rim. Det är svårt det! Duktig är du!
2017-11-25

  Bibbi VIP
Så fint.
2017-11-25

  Fem hjärtan VIP
Underbar dikt/sång som ger härliga bilder !
2017-11-25

    ej medlem längre
härliga drömmar
om sommar och sol
jag sjunger med och ler
om mera jag ber

Tack

2017-11-24

  Olof Lagerhorn VIP
Melodiska ord och rader som visar hur kärleken börjar med oss själva och i vår egen närhet. Fint och suggestivt foto.
2017-11-24

  Karina"Kia"
Värme i kärlekens tecken
Njuta av varann
När regn och snö blandas till is
Värms paret vid en tänd brasa i husets hjärta fyllt av mys

Underbar dikt som ger varma kärleksfulla bilder

2017-11-24

  Heikki Hellman
Ett härligt senhöstfoto med alla vackra vita - gråa - mörka nyanser
2017-11-24

  Heikki Hellman
Jag ville gärna mysa.. likadana positiva tankar behövs när det faller och rinner, faller och rinner från skyar!
Din visa/vers är ganska smittsam. Den fastnade vid mig
2017-11-24

    Elisabeth Nilsson VIP
En varm och kärleksfull visa. Känner rytmen i hjärtat.
2017-11-24

    Dan Myrbeck
Fint och värmande skaldat!
Har du gjort melodin också?
2017-11-24

  Rise Little One
Texten är som härlig musik till själen!
2017-11-24

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text som förmedlar kärlek, värme, gemenskap!
Tvåsamhet när den är som bäst.
2017-11-24

  ULJO
Poesi som jag gillar
2017-11-24

    ej medlem längre
Åh, vilken underbar text att hämta värme, trygghet och glädje ifrån! Tack.
2017-11-24

  Öknens Ros VIP
Drömskt vacker.
2017-11-24

  Niliboy
Vackert skaldat!
2017-11-24
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP