Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag hör dig

du tror att ingen fattar
men jag ser dig
jag ser smärtan inuti

jag vill att du ska veta
jag finns fortfarande här
och jag bryr mig

jag vet hur
dina stora blå
fäller tårar
i natten

jag vet hur
en brinnande stjärna
slår inunder
dina revben

jag vet hur
önskan
i din själ
smakar

jag hör de tysta skriken
som faller från dina läppar

igen och igen

jag vet
jag finns här
för dig
alltid

ta den tid
du behöver

 

-//-oktober 2017




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 557 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-11-25 12:21



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Så fin och berörande.
2017-11-30

  Anya VIP
Empatisk text med varm ton.
2017-11-28

    ej medlem längre
Så tröstande vackert skrivet..
2017-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP