Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina händer!

Känner glädje över att jag känner kärlek,
att mina händer smekt både vuxna och barn.

Tror att det är läkande att smeka och bli smekt.

Är glad över att mina händer ej brukat våld emot någon.
Har också haft förmånen att kunna sträcka ut en hjälpande hand åt mina medmänniskor.

Är tacksam över att jag kan knäppa mina händer i bön.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-25 12:52



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Dina händer förmedlar ett vackert självporträtt!
2017-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP