Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sorglig dikt om en tsunami


Tsunami

Tsunamins vågor susar in mot staden

Nils och hans flickvän måste fly från bostaden

Nils han lyckas men hans flickvän stannar

Tsunamin tar Nils flickvän och hans grannar




Bunden vers (Rim) av NilsLegendREFORMED
Läst 109 gånger
Publicerad 2017-11-25 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NilsLegendREFORMED