Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text om Muhammed och hans framtida drömmar som basketspelare


Basketspelaren


Muhammed han är bäst i laget

På grund av hans hudfärg är det redan taget

Muhammed drömmer om att blir NBA proffs

Mohammed han har en tofs

Men nu har Muhammed blivit ganska klen

För nazisten Johnny bröt av hans ben




Bunden vers (Rim) av NilsLegendREFORMED
Läst 258 gånger
Publicerad 2017-11-25 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NilsLegendREFORMED