Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Agneta på krogen


Krogen

Agneta på krogen går

Inget napp hon får

Men efter ett par glas så får hon syn

På en man ifrån byn

Han är svart och han är full

Kanske får han sig ett redigt knull

Dom tar en taxi hem till henne

Hon märker att detta är ingen riktig svenne

Men det är försent det har redan hänt

Hon ångrar redan denna incident

Några veckor senare märker hon

Magen har växt som en citron

Hon börjar gråta och går ner på knä

Men vilket tur att det finns baseballträ!




Bunden vers (Rim) av NilsLegendREFORMED
Läst 134 gånger
Publicerad 2017-11-25 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NilsLegendREFORMED