Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
RIP STEFAN LIV


Stefan Liv

Stefan Liv

Målvakt för Lokomotiv

In på planet han tar ett kliv

Planet som kommer ta hans liv




Bunden vers (Rim) av NilsLegendREFORMED
Läst 244 gånger
Publicerad 2017-11-25 16:29



Bookmark and Share


    NilsLegendREFORMED
Visst är det...
2017-11-25

  Öknens Ros VIP
tragiskt.
2017-11-25
  > Nästa text
< Föregående

NilsLegendREFORMED