Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En historia om Benny som funderar på vad han vill ha i julklapp


Julaftonsdrömmar

Imorgon är det julafton vilket gör lilla Benny väldigt glad

Bennys största önskan är ett stort grönt blad

Cannabis och dödsknark är det bästa Benny vet

Men Bennys föräldrar ger han bara dåliga paket

Tv-spel och lego faller inte i Bennys smak

Helst skulle han vilja flytta till Irak

I Irak får man både röka, injicera och snorta

Dom gör också väldigt god tårta

Men helst önskade han att Sverige kunde legalisera det gröna sköna

Men för Benny är det bara att buga och böna





Bunden vers (Rim) av NilsLegendREFORMED
Läst 170 gånger
Publicerad 2017-11-25 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NilsLegendREFORMED