Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En berättelse om Fatima


Påsken

Påsken är en högtid som dom flesta gillar

En högtid för både tjejer och killar

Men en som inte gillar påsken är Fatima

Hon tycker inte påsken är speciellt prima

Hon önskar att den bara var slut

Eller att hon kunde döda alla mobbare med ett spjut

Att bli kallad påskkärring är inte speciellt kul

Hon önskar att det redan var jul

Men är det verkligen mobbarnas fel eller spelar det någon roll?

När hon klär ut sig till ett mumintroll





Bunden vers (Rim) av NilsLegendREFORMED
Läst 165 gånger
Publicerad 2017-11-25 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NilsLegendREFORMED