Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En berättelse om Staffan


Motorcykelturen

Staffan Seger med sin motorcykel han åker

Den har han köpt eftersom han vann på poker

Hojen den går i många knop

Plötsligt hör Staffan ett högt rop

Det är en tjej som behöver assistans

Då kanske Staffan får tillgång till hennes slidkrans

Staffan han stannar sin hoj

Och hoppas på att det blir något skoj




Bunden vers (Rim) av NilsLegendREFORMED
Läst 179 gånger
Publicerad 2017-11-25 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NilsLegendREFORMED