Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En historia om en händelse i förorten Rinkeby


Rinkebys Bravader


Ali från Rinkeby står och vaktar

Lite gräs han gärna fraktar

Ali han har inte så stora biceps

Men han har iallafall sin Gucci keps

Dom står där i en stor flock

En av dom har en glock

Med den vill han gärna skjuta

Men skjuter han en polis måste han snabbt kuta




Bunden vers (Rim) av NilsLegendREFORMED
Läst 204 gånger
Publicerad 2017-11-25 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NilsLegendREFORMED