Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En berättelse om en tiggare här i Sverige


Tiggaren Sofia

Sofia sitter utanför matvarubutiken med sin kopp

Att tigga är Sofias sista hopp

Hon sitter där med en bild på hennes sjuke son

Hon tänker att hon ska göra ett rån

Sofia har inte så bra lön

Hon har inte ens råd med några frön

Till slut så går det förbi en liten tjej

Det enda Sofia får ur sig är "Hej Hej"




Bunden vers (Rim) av NilsLegendREFORMED
Läst 271 gånger
Publicerad 2017-11-25 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NilsLegendREFORMED