Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för längesen.

när vi träffades
första gången
var vi så unga
att vi inte visste
vad kärlek var
men likväl
så visste vi
att vi hade hittat något
väldigt speciellt
i varandra

 

-//- november 2017

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 446 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-11-26 18:00



Bookmark and Share


  Ronny Berk
Känns som dåtids förväntan blivit nutids uppfyllan ! !
2017-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP