Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommer det någonsin vända? Hur länge kan en känsla få finnas kvar? När nuet saknar betydelse för livet finns i det som var.


Fångad i en känsla

Tusen dagar har det gått
Sedan han blev ensam kvar
Och ingenting har han förstått
Tusen slag och hatets hämnd
Orkar inte kämpa mer
Martyren han är självutnämnd
Vännerna stod inte heller ut
De försvann varenda en
Han lever i en känsla utan slut.
Ingenting kommer någonsin åter
Av liv och glädje
Ingen saknar han som gråter.










Fri vers (Prosapoesi) av Jag är
Läst 368 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-27 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jag är