Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad är du rädd för?

jag trodde det var
du och jag,
till slutet, vet du
varför kan du inte låta mig
hålla dig, i min famn, 
fram tills dess?

vad är du rädd för?
varför flyr du?

jag vet att du vill,
du vill ha mig
vid din sida
så mycket vet jag

dina ögon ljuger inte
inte som du gör,
med munnen din

även din tystnad
berättar sanningar

så varför?
vad är du rädd för?

jag skulle aldrig lämna dig
du betyder allt för mig
du är 'the one and only' för mig
du bara du

älskling, förstår du inte, en dag
kommer jag tröttna på att jaga efter dig
även om jag älskar dig 'like crazy'

 

-//- november 2017




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 435 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-11-27 22:13



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Tokigt bra tycker jag...
2017-12-02

    ej medlem längre
Snacka om kärlek men inte besvarad, fint tecknat..
2017-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP