Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om unga och äldre som i kraft av sin \"ungdom\" eller ålderdom har rätt att breda ut sig, upptäcka världen på nytt, komma med verbala självklarheter, tycka om och synd om alla, men inte göra ett skit själva, och så vidare, och så vidare...


Så in i döden trött på såna haranger

Så in i döden trött på såna haranger,
tystnad är bättre än sådana klanger,
lås in mig i ett bergrum och stick.

Så in i helvete less på sådana fraser,
de ger mig magvärk och gaser,
fly fältet och stanna borta.

Så in i skogen led på ditt jidder & båg,
här har du kosing till nästa tåg,
hoppa på vagnen och brinn.

Försvinn.




Fri vers av Janjohan
Läst 324 gånger
Publicerad 2006-05-31 17:41



Bookmark and Share


  Saga-Sofia
Ha. Härlig ilska...
2006-06-28

  Daniel_78 VIP
en skön käftsmäll inlindat i underskön rimmad poesi :)
2006-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan