Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu faller skymning

nu faller skymning nu faller snö
jag kommer åter från sjukbesök

endast katten är hemma
den stryker sig utmed mina ben
när jag nu återvänder

och
därborta
på lasarettet
miltals härifrån
ligger min hustru
uppskuren
sedan åter hopsydd
men
innan jag lämnade henne
hann hon tindra med ögonen
och säga
"visespåfredag"




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-29 17:19



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Berörande.
Känslofyllt.
Men ändå med livets
Hopp inskrivet?
Tack!


2017-11-29

    Melona
<3
2017-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP