Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frände.

jag hör din själ
med min själ.

den gråter,
precis som min.

-

den saknar
sin frände,

sin andra hälft.

 

 

-//- december 2017

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-12-01 18:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker och berörande skrivet..
2017-12-02

  Ninananonia VIP
Berörande bra om saknad...
2017-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP