Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en vit pion tänker jag mig

 

längtan längtar mig blek

alla färger tillsammans

blir vitt, visst

 

vill du göra sådär igen,

se mig ny

utan smuts på linsen

 

kan vi bada i havet

vill du, vill du

släppa in mig

genom en annan dörr

 

transparent som tårar

syns inte

 

när jag rör munnen uppåt,

pratar på

som leende molly

 

jag ska plocka en blomma

när solen kommer,

det lever jag för

 

 




Fri vers av molly crayons
Läst 327 gånger
Publicerad 2006-05-31 19:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
avtryck---> tycker om och det är något i din röst som är väldigt tilltalande
2006-05-31

    Duff
Coola bokstävlar!
Duff
2006-05-31

  Propella
Får jag chans på dig? Jag menar; du skriver ju så att jag tappar förståndet. Kanske inte så konstruktivt, men jag tappar ord av dig. Förlåt. Och tack. För tusan vad bra detta är!
2006-05-31
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons