Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i relation till Nissas o Nannas adventskalender


Utvecklingsbart Julkort ifrån Prag ifrån (TV)Prisse

 

 


Nissa 24, hoppas din kväll e relativt ok?!
Hit till Prag drogs jag med på konferens
kring hur man får in Black Light Theatre
i androTid, smarttomtar o vätttelefoni.
Mörkret ger snygg grund för föreställningar
av skönast upplysande såväl som ännu mer
svart karaktär. Avslöja inget för bossen B tills
projektet gått hem...! Min kära Tessa känner
förstås till 23 marionett-trådar, men sista
kanalen ut mot människornas inre ska bli
hennes ofantliga överraskning!?! Precis,
du anar nog att Nisse Blå bidragit med
inspirativa begrepp över sms + tpt, ty jag
är ju varken rapportör, ordfixare eller toet.
Detta måtte va 1:a vykortet jag totar ihop
sedan 1993 när min skolklass var här och
upptäckte internets embryo?!? Då såg torn
ut att växa på varenda trappa... emellertid
2018 snart har förväntan slipats ned i gott
om hushörn, till ordinära proportioner för
klassisk metropol med mätt nyhets behag.
En tjänstetripp må tyckas teknologiskt grå
fast vaskas guld ur kafkan kan vi ande nå på tå...
Producenternas beting bestå i Pilsner & Planeter
plus mycket Prydnad & Pirater, så vi söker privat
publicera paketet ParallellPussel & PodProgram.
Mammatomtor kör vi Pappdockor & Provrör för.
Spirande Advent i svärtan, väna trogna tomta!!
med mer än skenbar värme
från eran allas (TV)Prisse 22

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 439 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-03 15:33



Bookmark and Share


  Anya VIP
härligt vykort. Gillar särskilt:
"Detta måtte va 1:a vykortet jag totar ihop
sedan 1993 när min skolklass var här och
upptäckte internets embryo?!? "

Fin hälsning till Nanna X. blir glad när jag läser.
2017-12-03

  Nanna X
*cyberspace
2017-12-03

  Nanna X
Stort tack Prisse och TTT! Lycka till i cybetspace. Svar kommer i morgondagens Julkort.
2017-12-03
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP